Girls in STEM - october 2017
Aktiviteter, Nyheter;

Tredje träffen: Flygvapenmuseet

Hej bästa medlemmar!
 
Det är dags för vår tredje aktivitet tillsammans och vi kan glatt meddela att den kommer äga rum på Flygvapenmuseet den 15 november! Här nedan finner du information om träffen.
 
 
 
Vad kommer vi att göra?

Vi kommer att träffas på Flygvapenmuseet för att tillsammans få följa med några guider som kommer bland annat att berätta om Teknikens spännande utveckling. Sedan kommer vi göra en workshop där vi kommer få experimentera med "Little Bits". Detta är något utöver vanliga besök och vi garanterar att det inte är något du vill missa! Inga förkunskaper krävs.
 

 
Denna träff kommer att vara gratis och endast för medlemmar. Du kan självklart bli medlem för denna träff, det blir du HÄR. Det kommer vara anpassat för barn upp till 14 år och inga föräldrar får följa med. Det finns bara 12 platser, så det är först till kvarn som gäller!
 
Kortfattat:

Datum: 15 november 2017
Tid: 18:00 vid entrén - 19:30
Plats: Flygvapenmuseet, Carl Cederströms gata 2, 586 63 Linköping

 
Är du intresserad så tveka inte på att anmäla dig! Anmäla dig gör du HÄR eller kopierar och klistrar in länken nedan:
 
 
Frågor? Kontakta oss på info@girlsinstem.se
 
Hoppas vi ses där!
Styrelsen
 
Aktiviteter, Nyheter;

Girls in STEM på Fenomenmagasinet v.44

Vi kan glatt meddela att Girls in STEM kommer att vara mån - fre vecka 44 på Fenomenmagasinet i Linköping!
 
Du går in som vanligt på Fenomenmagasinet och sedan kommer du hitta oss i konferensrummet en trappa ner i Rundlogen. Fråga om oss vid entrén om du inte hittar.
 
 
 
En entrébiljett kostar 60 kr för alla som är 3 år och äldre. När du har betalat har du tillgång till alla Fenomenmagasinets experiment och även Girls in STEM's experiment.
 
 
Hoppas att vi får se våra medlemmar där! 
 
Mvh styrelsen i Girls in STEM